behandelingen

Cavitatie Ultrasound

Wordt gebruikt om het fibro-sclerotische bestanddeel van cellulitis  en vetophopingen tegen te gaan. Cavitatie veroorzaakt een toename van de temperatuur waardoor de snelheid van de metabolische reacties van de adipose wordt verhoogd (waardoor de werking van lipolyse wordt verhoogd) en de lokale pH en de permeabiliteit van celmembranen veranderen, dankzij zijn sterke versnellingskrachten waaraan de weefseldeeltjes onderworpen zijn, met de doorgang van de ultrasone golf. Ultrasound kan de diepste lagen van de weefsels bereiken, ze verzwakken de adipose structuur, stimuleren de reactivering van de microcirculatie en verminderen zachte, oedematous of fibrous cellulite progressief, met een consequente lichaamsversteviging.

BodySculpting

De behandeling produceert een spierstimulatie voor gericht werk, de apparatuur varieert frequenties en golfvormen op de verschillende typen van spiervezels, waardoor de perfecte aanpasbaarheid van de behandeling mogelijk is. Speciaal voor afslanken, huidverstrakking en lymfedrainage.

InfraRed

Een van de beste methoden voor de overdracht van warmte is infraroodstraling. De behandeling verwarmt het gebied aangenaam, dringt diep door in vetweefsel, stimuleert het metabolisme en maakt het vrijkomen van toxinen en vetzuren mogelijk. Dankzij een speciale selectieve golflengte geeft de foto-biologische straling alleen warmte wanneer het de vetlagen bereikt, waardoor de temperatuur en daarmee de enzymatische activiteit, die lokale lipolyse stimuleert, de afzettingen van triglyceriden in vetzuren en glycerol, die vervolgens worden vrijgegeven in de bloedsomloop om te worden gemetaboliseerd en geconsumeerd als energieke bron door spiercontractie.

Lipolyse

Cellulite / Adiposity behandeling.
Lipolyse bevordert een toename van de celactiviteit, vergemakkelijkt de bloedcirculatie, bevordert cellulaire uitwisselingen en verhoogt de lokale verbranding van vetten. Deze synergie van acties kan toegepast worden op alle gebieden waar vetophopingen storen (heupen, buik, knieƫn, dijen)

ACTie

Bij de eerste Bodysculpting kuur van 10 keer

2 behandelingen Gratis!!!

 
BodySculpting Noord Holland , bodysculpting hoorn, bodysculpting zwaag,afvallen hoorn, afvallen medemblik, dieet, maatje minder,fatburner, sanaslim, eiwit dieet, eiwit, protein, afvallen gemeente medemblik, huidverbetering, cellulites, liposuctie bodysculpting Medemblik